Csicseriborsó konzerv alacsony áron

Csicseriborsó konzerv

Sokan kedvelik a csicseriborsót, de talán kevesen tudják, hogy ezt népiesen bagolyborsónak is nevezik. Ez a haszonnövény Kis-Ázsiában már nagyjából 8000 éve megtalálható. Napjainkban, a csicseriborsó konzerv formájában is megvásárolható, aminek az a hatalmas előnye, hogy egy átöblítés után használhatjuk is, valamint ebben a formában egész évben elérhető.

Miután megpuhul, vékony, fóliaszerű rétegben válik le a héja, amit eltávolíthatunk, de rajta is lehet hagyni. Jó alternatívája lehet a húsételeknek, mert magas a fehérjetartalma, viszont remekül beilleszthető a diétás étrendekbe is. Gazdagon tartalmaz B-vitaminokat, folsavat és karotint, csökkenti a rossz koleszterinszintet a szervezetben.

Cukorbetegek is bátran fogyaszthatják a csicseriborsó konzervet, az alacsony glikémiás indexe révén. Érdemes a mindennapi étkezéseinkbe beiktatni, ráadásul nem is drága a csicseriborsó konzerv, hiszen a bulkshop.hu webáruházban 700 Ft/kg áron vehető meg. Ezen kívül, sok más egészséges ételalapanyag kapható még itt.