A cross motoros kesztyű bátran ajánlható

Cross motoros kesztyű

Aki motorozásra szánja el magát, annak tisztában kell lennie azzal, hogy milyen kockázatokat rejt magában ez a közlekedési mód. A sport motorok szempontjából kifejezetten hangsúlyozni kell a biztonság meglétét.

A cross motoros kesztyű tipikusan olyan mérnöki fejlesztés eredménye, amely révén a felhasználó keze maximális biztonságban van. A termék lényege a védelem mellett a kényelmes viselet biztosítása. Ebben az ergonomikus kialakítás és a speciális anyaghasználat segít. Az erős textil alapú anyag együtt kap helyet a tartós bőrbetétekkel a tenyér részen és a kézfejen. Így biztosítva megfelelő tartósságot a folyamatosan igénybevett területeken. A cross motoros kesztyű viselője aktív védelmet élvezhet a kézfejre épített protektor segítségével, amely egyébként egyenként megtalálható minden ujjpercen is.

Egy esetleges bukás esetén a kézfej tökéletes védelemben részesül. A cross motoros kesztyű kiválóan szellőzik és ellenáll az erős menetszélnek is. A csuklónál tépőzár segít a megfelelő rögzítés és stabilitás biztosításában.