Bonbonier szeretteink megkínálásához

Bonbonier

Mindig nagy átalakulást hoz a kapcsolatban, ha egy pár összeköltözik. Ilyenkor közösen kell megteremteniük az otthonukat. A sok apróság mellett, mindenképpen kelleni fog nekik egy szép bonbonier is, aminek a segítségével meg lehet kínálni a vendégeket.

A beszerzésre lehetőség nyílik a White Crystal weboldalán. A vásárlók számos méret közül válogathatnak. Különösen szépek a talppal ellátott változatok. A fedővel ellátott típusok nagyon hasznosak az édesség, a kockacukor vagy a keksz felszolgálásakor.

A tető nélkül is használható bonbonier gyönyörű gravírozással van ellátva, ezért különösen elegáns összhatást kelt. A virágokat mintázó dekoráció azonnal magára irányítja a tekintetet. A honlapon többféle alakzatban nyílik lehetőség a megrendelésre. Nagyon kedvelt a gömbforma. Változó, hogy milyen geometriai alakzat található a tetején.

A bonbonier összes paramétere fel van tüntetve a weboldalon, így mindenki megtudhatja, hogy mekkora a termék átmérője és magassága. Érdemes rendelni hozzá egy velúrdobozt, amiben megoldható a tárolása.