Beach flag vagyis strandzászló

Beach flag
Beach flag

Sokfelé láthatjuk, de nem biztos, hogy pontosan tudjuk mi is az. A beach flag egy olyan impozáns reklámeszköz, ami elengedhetetlen tartozéka a különböző kültéri rendezvényeknek, sporteseményeknek. A prémiumminőségű modellek zászlórúdja gyakran alumíniumból és üvegszálas anyagból készül, a rögzítéséhez pedig többféle talp közül is lehetőség van választani.

Ez a tulajdonképpen könnyűszerrel mozgatható a zászló teleszkópos rúdjának köszönhetően, több fokozatban állítható és akár öt méter magasra is kihúzható. A beach flag stabilitását pedig a nagyméretű, vízzel tölthető talp teszi lehetővé.

Ezen kívül azonban, a strandzászló nincs teljesen mereven rögzítve, hiszen szélkakas módjára elfordul, így pedig biztosan nem dől el. A köztudatban kétféle típusát ismerhetjük meg, a csepp és az uszony formájú strandzászlót. Ám legyen szó bármelyik változatról, megvalósítás terén is többféle lehetőség közül van esély válogatni.

Ez a nagyszerű reklámhordozó eszköz az Aka Digital Media forgalmazásában is megtalálható, ám azt fontos megemlíteni, hogy a vállalat csupán a strandzászlókhoz kapható szerkezet értékesítésével foglalkozik, így a beach flag felületén lévő grafikát már máshol kell elkészíttetni.

Azonban a beach flag elkészítéséhez a cég biztosít, vagyis külön megvásárolható a hurkolt, nyomtatható, poliészter anyag. A beach flag különlegessége, hogy rányomtatott szöveg vagy kép – átlátszó anyagánál fogva – mindkét oldalról jól látszik. nyilvánvalóan a másik oldalon fordítva. Ezek mellett, egyedi emblémával vagy lógóval ellátott asztali zászlók is készíthetőek, amelyek nélkülözhetetlen elemei a tárgyalótermeknek.

Ebből is következik, hogy a beach flag tökéletesen alkalmazható bel- illetve kültéri helyszíneken, ráadásul helyigénye is rendkívül kicsi, mindezt tetézi még, hogy egyszerűen és könnyen szállítható. Változatos kiszerelésben és több méretben készülhet, a rajta lévő nyomat pedig bármikor cserélhető. Rendkívül esztétikus és figyelemfelkeltő megoldás, ami ezen felül igazán kedvező áron várja leendő tulajdonosait.