Az aranyér gyógyszer megszünteti a kellemetlenségeket

aranyér gyógyszer

A végbélnyálkahártya alatt található érköteget aranyérnek nevezik. Ha meglazul és a végbélcsatornából előnyúlik, akkor aranyeres betegségről beszélünk, egy olyan kellemetlenségről, ami sajnos visszafordíthatatlan. Az aranyeres panaszok számos módon viszont enyhíthetőek. Erre alkalmas aranyér gyógyszer is kapható, ami megszűnteti a székletürítés utáni viszketést vagy égő érzetet.

Létezik ilyen célra kenőcs is, amit a rendszeres tisztálkodás után kell felvinni a problémás területre. Az aranyér gyógyszer és kenőcs mellett, vannak segítőeszközök is, mint a gumipárna vagy a vécé ülőkére helyezhető párna. Mindezek használata tehát javasolt azoknál, akik aranyér problémákkal küszködnek.

Az aranyér kialakulásának számos oka lehet. Sok nő például a terhesség ideje alatt válik aranyeres beteggé, mások terhelés, rossz bélműködés és egészségtelen, túlzottan fűszeres táplálkozás útján jutnak ugyanebbe az állapotba. Online gyógyszertárunkban számos aranyér gyógyszer és egyéb készítmény kapható, ráadásul kedvező áron lehet beszerezni tőlünk.

Print Friendly, PDF & Email