Az álló ventilátor stramm felépítése

Álló ventilátor

A júliusi és augusztusi hónapokban a nyár gyakran elviselhetetlen. Sokszor a kánikulát jobban megérzi az ember bent a panellakásban, mint kint a szabad levegőn. Ez legtöbbször azért van, mert a lakás nem hőszigetelt. Ilyenkor tenni kell a nagy meleg ellen!

Csakis egy jó minőségű álló ventilátor jöhet szóba, amelyik nagyteljesítménye révén hamar megmozgatja a levegőt és olyan érzést kelt, mintha csökkent volna a szoba belső hőmérséklete. A szellozoshop.hu oldalon fellelhető internetes áruház formatervezett Charly álló ventilátor nagyon jónak bizonyul.

Ez leginkább egy repülőgép turbinára hasonlít. A kialakítása révén, ez akár 3000 m3 levegőt képes átmozgatni egyetlen óra alatt. Erre csakis a legkomolyabb eszközök képesek. Egy nagyobb nappaliba ezért is kell ezt elhelyezni.

Az álló ventilátor 3 fokozatban állítható, így a légáramlás sebessége mindig szabályozható. Az álló ventilátor strammságát a fém felépítés és a cinket tartalmazó láb garantálja. Ez igen kedvező áron rendelhető meg a fent említett webboltban, ahol kapható még a hővisszanyerős szellőztető is.