Ásványi kő vizipipa dohány helyett

Vizipipa dohány
Vizipipa dohány

A vízipipához, ahhoz képest, hogy mennyire egyszerű elveken működő élvezeti tárgyról van szó, rengeteg kisebb-nagyobb kiegészítő és alkatrész tartozik.

Egyik fontos kelléke lehet a vizipipa dohány, amely nikotin tartalma miatt nem tüntethető fel az egyébként rendkívül széles kínálattal rendelkező vízipipa webáruházban. A vizipipa dohányt csak személyesen lehet megvásárolni az üzletben. Ám létezik egy talán jobb és megfizethetőbb megoldás a dohány helyettesítésére, persze ha az adott vásárló tudja mellőzni a nikotint.

A Shisharoma ásványi kő hasonlóképpen viselkedik, viszont több előnye is van a dohánnyal szemben. Elsősorban nikotin- és kátránymentes, intenzívebb ízeinek köszönhetően nagyobb élvezeti értékkel bír, jóval megfizethetőbb, újraízesíthető a Shishasyrup segítségével, túlnyomó többségben gyümölcsaromákkal.

Amennyiben az érdeklődő még ezen érvek tudatában is a hagyományos vizipipa dohány mellett tenné le a voksát, akkor az élvezet fokozása érdekében ajánlott az UniCream univerzális vízipipa krémet beszereznie.