Angol társasjáték a baráti társaságokban

Az angol társasjáték szórakoztat és tanít is
Az angol társasjáték szórakoztat és tanít is

Igazán meg szeretné izzasztani a barátait és ismerőseit egy társasjátékban? Mi lenne ha az angol nyelvtudásával már indulásból kedvezőbb helyzetben lenne, mint a többiek?

Egy angol társasjáték meghozhatja a sikert és a szerencsét Önnek egy olyan estén, amikor azt gondolná, hogy „ma semmi nem jön össze”. A baráti társaság angol nyelvtudásának összemérése egymással teljesen új helyzeteket szülhet.

Aki addig a társaság középpontja volt a jó vicceivel, egy angol társasjáték előkerülésekor lehet, hogy felkarolásra szorul, míg az, aki csendesen szokott mosolyogni a vicceken, a játék közben a nyelvtudásával és a frappáns fordulataival most hangot adhat.

Ezek a helyzetek nem lennének megtapasztalhatóak egy anyanyelven folytatott játék közben, mivel minden tag a csoportban ugyanazt a szerepet fogja keresni, mint egy egyszerű beszélgetés közben. Mindegyik szituáció megtapasztalása egy angol társasjáték játszása közben gazdagítja a baráti társaság közös élményeit, más fénybe helyezhet ismerősöket és ezáltal szorosabb kapocs alakulhat ki közöttük.