Akácméz az erős immunrendszerért

akácméz

A hungarikummá nyilvánított termékekre joggal büszke a magyar fogyasztó és természetes, hogy vásárláskor, ha teheti, előnyben részesíti ezeket, más árucikkekkel szemben. A páratlanul zamatos akácméz azonban nemcsak a 2014-ben kapott megtisztelő címért lett a legkeresettebb mézfajta Magyarországon.

Ez a selymes állagú, akácvirág illatú élelmiszer az egészségünk igazi védelmezője, betegségekkel szembeni hatását a népi bölcsesség régóta ismeri. Az akácméz több mint százféle aminosavat, ásványi anyagot, enzimet és vitamint tartalmaz, amelyek erősítik az immunrendszerünket, elpusztítják a baktériumokat és csökkentik a szervezetben lévő gyulladást. Alacsony pollentartalmának köszönhetően, ezt a mézfajtát a virágpor-allergiával küszködők is bátran megkóstolhatják.

Mivel kevés benne a szacharóz, kis mennyiségben cukorbetegek is fogyaszthatják. A BeoBee családi bioméhészet virtuális boltjában, a beobee.hu internetes oldalon a prémiumminőségű akácméz többféle – tubusos és üveges, sőt, gyerekbarát macis csomagolásban is beszerezhető.