A repülőtéri parkolás időigényes

Szánjon időt a repülőtéri parkolásra!
Szánjon időt a repülőtéri parkolásra!

A repülőtérre a járat indulása előtt jóval ki kell érni, mert az ellenőrzés és a beszállás időigényes feladat. Ugyanakkor a repülőtéri parkolás nehézségeivel is számolni kell.

A budapesti repülőtér közelében nem nehéz parkolót találni, így ha saját kocsijával szeretne kijutni oda, akkor az is megoldható. Amikor az egész család utazik, akkor sokkal kényelmesebb így kivinni a csomagokat, mint taxit fogadni. A zárt parkolókban a személygépkocsik tökéletes biztonságban vannak.

A családi vakáció alatt Önnek nem kell aggódnia, mivel a gépkocsijához senki sem fog nyúlni. A repülőtéri parkolás során azzal az idővel is számolni kell, amit a parkolói regisztrációs adatlap kitöltése igényel. Valamint a parkolótól el kell jutni a terminálokig is.

Az Európa parkoló a repülőtértől 2,4 kilométerre található. Ez nem nagy távolság, de sok csomaggal kellemes sétának sem mondható. Szerencsére erre nem is lesz szükség, mert a repülőtéri parkolás után, kisbuszokkal szállítják át az utasokat és csomagjaikat a terminálokra.