A jó mamusz feldobja a hétköznapokat

mamusz

Puha, szőrös és meleg? Neked is a mamusz ugrott be? Jó irányba tapogatózol! Ezek a különleges lábbelik a téli hónapokra vannak kitalálva és egy nagyon egyszerű (de annál nemesebb) célt szolgálnak. A mamusz feladata, hogy minden lakásban jól érezd magad, még akkor is, ha hideg kőpadló van lerakva.

Valójában nem mindegy, hogy szőnyegen, linóleumon vagy kőpadlón álldogálunk, utóbbi csak a forró napokon hoz felüdülést. Sőt, néha még a parketta is hidegebbnek tűnik a megszokottnál, úgyhogy nem mindig elég a plusz zokni. Sokkal jobban jársz, ha egy benti cipőt húzol fel, ami egyszerre kényelmes és meleg.

Csak arra kell figyelned, hogy a puha anyag talpa ne csússzon, mivel ez akár veszélyessé is teheti az otthon eltöltött napokat. A jó mamusz emellett lehet cuki és vicces, hiszen nem az utcára kell kimenned benne, csak a fürdőszobáig. Jó érzés lesz egy hatalmas tigrismancsban sétálni, vagy éppen egy rózsaszín benti cipőben, de akár a vagányabbak között is válogathatsz kedvedre, mert élvezni fogod a viselését.