A Hitachi akkus fúró nagydolgokra képes

A Hitachi akkus fúró kiválóan használható
A Hitachi akkus fúró kiválóan használható

Az igazi profi mesteremberek nem ismernek lehetetlent. Olyan helyeken is képesek dolgozni, ahol másnak fejtörést okozna a munkavégzés. Minden a jó szerszámon múlik. Amennyiben nincs vezetékes áram a környéken, akkor a Hitachi akkus fúró megoldást nyújt a bajban. Hiszen ezzel a kiváló szerszámmal könnyedén lehet lyukat fúrni, fémbe és fába egyaránt. Nincs szükség közvetlenül az elektromos hálózatra. Elég, ha fel vannak töltve az akkuk. A munka nem állhat meg áramszünet esetén sem és az sem kifogás, hogy a műszer tápkábele nem elég hosszú. Nincs szükség ugyanis kábelre sem.

A Hitachi akkus fúró képes elvégezni ugyanazt a munkát, mint más hálózati áramot használó hasonló készülék. A kétfokozatú hajtómű igen kimagasló teljesítményre képes, kevés energia felhasználás mellett is. Így nemcsak nagyon hasznos, de rendkívül energiatakarékos is, amivel pénzt spórol a tulajdonosának.

Nem nehéz vele dolgozni, hiszen a puhabetétes soft fogókaroknak és az ergonomikus formatervezésnek köszönhetően, igen kényelemes a fogása. Nem okoz fáradtságot a hosszú ideig tartó munkavégzés sem. A Hitachi akkus fúró megvásárlásával nagyszerű üzletet ütünk nyélbe, ugyanis rögtön kétféle munkavégzésre is alkalmas berendezésre teszünk szert. Ugyanis bal-jobb forgásiránnyal is rendelkezik a gépezet. Ennek köszönhetően, a megfelelő csavarozó fejeket alkalmazva, akár csavarbehajtóként is kiválóan üzemel, ha éppen arra van szükség. A forgásirány egy csúszó kapcsoló segítségével, egyetlen mozdulattal megváltoztatható.

Ha a Hitachi akkus fúró beszerzését a szerszamgepwebshop.hu webáruházban intézi, akkor most duplán jól jár! Egyrészről azért, mert rendkívül jó áron vásárolhatja meg a terméket. Másrészről azért, mert itt különféle ajándékokat is kap a vásárolt eszköz mellé. Többek között csavarozó fejet, akkut és szerszámkoffert is csomagolnak a fúró mellé. Az akció ideje alatt, Ön akár az eredeti ár kétharmadáért is megvásárolhatja ezt a fantasztikus Hitachi akkus fúró készletet. Ne szalassza el ezt a kiváló lehetőséget, mert aztán bánni fogja!