A fali lámpa alkalmazási köre

fali lámpa

Ennek a fényforrásnak az eredete az ókorban használt égő fáklyáktól indul, amelyeket egy falon lévő fémtartóba helyeztek. A fali lámpa idővel jelentősen átalakult és számos dekoratív funkcióval bővült. Nemcsak sikeresen megvilágítja a helyiséget és díszíti azt, hanem kényelmet is teremt az olvasás, a kozmetikai eljárások, a hímzés és egyéb tevékenységek közben.

A fali lámpa kiválasztásakor figyelembe kell venni annak kialakítását, teljesítményét és a forgó mechanizmus jelenlétét. Az ilyen típusú égőket leginkább kiegészítő megvilágításként használják. A hálószobában, a nappaliban és a konyhában lévő világító berendezéseket gyakran azonos stílusban választják meg. Sok csillár esetében a gyártók ugyanolyan kivitelű fali- és álló világítótesteket gyártanak.

A falra szerelhető modellek minden szobában jól mutatnak. A segítségükkel finoman megvilágíthatunk egy keskeny folyosót, meghitt hangulatot hozhatunk létre a hálószobában, de a fali lámpák látványos fényforrásként szolgálhatnak szinte bármilyen helyiségben.

Print Friendly, PDF & Email