A fali kerékpártartó könnyen felszerelhető

fali kerékpártartó

A kellék leginkább azoknak nyújt segítséget, akik városi lakásban élnek. A fali kerékpártartó beszerzésével mindenképp jól jár, hiszen nem kell az utcán vagy a lépcsőházban hagynia a biciklit. Az állagmegőrzés szempontjából is előnyös, mivel a bicaj nem lesz kitéve az esőnek és a hidegnek, így a gumik és a festék nem károsodik.

A teherbírása változó, de általánosságban elmondható, hogy körülbelül 30 kg-ig bír. Ez egy olyan termék, ami a kiegészítőként is megállja a helyét, ezen kívül megoldja a tárolási problémát, ha túl kevés a hely.

A fali kerékpártartó praktikus és masszív eszköz. Indulás előtt egyszerűen leakaszthatja a biciklit és máris indulhat. A megvásárlása egyszerű, hiszen bármikor megrendelheti a webáruházakból.

Az adategyeztetést követően 1-2 napon belül megtörténik a házhozszállítás, így Önnek egy lépést sem kell tennie annak érdekében, hogy a birtokába kerüljön. A színe általában fekete, az anyag pedig fém. A fali kerékpártartó felszerelése gyerekjáték, így saját kezűleg bárki elvégezheti.