A Dryvit és a lábazati vakolat kapcsolata

lábazati vakolat

Egyre korszerűbb hőszigetelő anyagok látnak napvilágot, amelyek csökkentik az épülő házak energiaigényét. Amint tudjuk, mindig a fűtésre kell a legtöbbet költenünk, hiszen ez emészti fel a legtöbb energiát.

Viszont ez jelentősen csökkenthető az olyan modern építési anyagokkal, mint a lábazati vakolat, ami a Dryvit rendszer fontos részét képezi. Ez egy teljesen újszerű megoldás, ami egyre elterjedtebbnek számít a hatékonyságának köszönhetően. Figyelembe véve a végeredményt, esztétikai szempontból is kiemelkedő.

A kitűnő hőszigetelési tulajdonságain kívül, a segítségével meggátolható a penészedés, a pára és a falak nedvesedése. Ebből következik, hogy a minőségi lábazati vakolat meghatározó szerepet tölt be a falak állapotát illetően.

Akár több évtizeden keresztül tökéletes struktúrát biztosíthatunk a falaknak a Dryvit rendszerrel, ami a prémium lábazati vakolat révén alakítható ki a legegyszerűbben. Gazdaságos, hiszen hosszú időn keresztül nem lesz szükség felújításra. Ellenáll a zord időjárási körülményeknek. A száradást követően szinte semmi sem tehet kárt a szerkezetében.