A csepegtető szalag egy hasznos dolog

Csepegtető szalag

Az emberek általában próbálnak minden kiadást minimálisra csökkenteni. A csepegtető szalag rendkívül takarékos megoldás. A kertek kialakításánál célszerű arra törekedni, hogy minél hosszabbak legyenek az ágyások. A kelléket javasolt fésűs kialakításban alkalmazni. A csepegtető szalag tekercsek hossza eltérő, így minden igényt kielégíthetnek.

A csepegtető szalag csakis hosszában, szóval egyenes vonalban letéve használható. Ha fordulni akar vele, vagy egy elágazást szeretne létrehozni, akkor mindenképp idomra lesz szüksége. A kellék két osztós távolságban szerezhető be. Ez azt jelenti, hogy 10 és 20 centiméteres lehet.

Ez nem a növények ültetési távolságát jelenti. Nagyon fontos a méretesebb területeknél az osztástávolság, hiszen az öntözési időt ez nagyban befolyásolja. A csepegtető szalag esetében a legnagyobb nyomás 0,7 bar szabad legyen, mivel erre a dologra kiemelkedően érzékeny. Érdemes a kelléket megvásárolni, mivel nagy hasznára lesz a mindennapokban, ráadásul időt és pénzt is spórolhat.