A bokalánc a hegyikristály által lett pazar

Csodálatos hegyikristály
Csodálatos hegyikristály

Az ékszerkészítés egyik íratlan szabálya, hogy csakis olyan elemeket szabad felhasználni, amelyek egyedi módon biztosítják a ragyogást és az esztétikai imázst, és mindezt úgy kell elérni, hogy az egyszerűség megmaradjon. Épp ezért a csodás hegyikristály tökéletes választásnak bizonyul, ugyanis a maga módján roppant elegáns és egyszerű, csodás és kifinomult. Ez a típus a természetben rengeteg helyen és igen nagy gyakorisággal előfordul.

Talán ezért is tartják úgy sokan, hogy abszolút megéri a hegyikristályt megvenni és alkalmazni. A tulajdonságait tekintve mindenképp ki kell emelni, hogy ez a modell kristálytiszta és átlátszó, és leginkább a hat mm-es méretben érdemes megvásárolni. Ennek az oka, hogy ezt a méretet nyakláncon és karkötőn is profi módon lehet alkalmazni.

Aki emellett dönt, az biztos lehet benne, hogy egy igazán minőségi ékszert kap majd, amelyikben speciális módon tündököl a hegyikristály. Megéri ezt a típust a http://www.gyongyekszerbolt.hu/asvanygyongy_94 weblapról megvásárolni a kedvező árak miatt.