Kategóriák
Webáruház

A Black Barrel rumot imádták volna a kalózok

A mindenre elszánt, rafinált tengeri medvék romantikálása elég népszerűnek számít az utóbbi időben. Elég csak rágondolni a nagysikerű hollywoodi filmekre ahhoz, hogy meggyőződjünk arról, a Karib-tenger zsiványai igazán trendinek számítanak.

Ha igazi kalóz-lázban égünk, mi más lehetne a kedvenc itókánk, mint a rum? Az ízében roppant markáns italt nem mindenki „kezeli” jól és azok a személyek, akik inkább a könnyebb nedűk társaságban szeretik mulatni az időt, inkább ne is kísérletezzenek a rummal.

A rum ugyanis karakterért kiált és mint olyan, általában a férfiak között nagyobb a népszerűsége, mint a szebbik nem képviselőinek a körében. Korábban a cukornád levéből erjeszttették, ma már, hála a modern megoldásoknak, rengeteg finomításon megy keresztül, amíg a boltok polcaira, illetve a vásárlókosarunkba kerül.

Ha mind az ízében, mind a külső megjelenésében egyedi élményre vágyunk, a Black Barrel fűszeres rumnak szavazzunk bizalmat! Persze a mértékletesség elvét ne vágjuk a sutba, vagyis fogyasszunk felelősségteljesen!