Egészséges ételek vízlágyító alkalmazásával

Vízlágyító

A keménység az egyik leggyakoribb vízminőségi probléma. A víz keménységét a magnézium és a kalcium ionok vízben oldott összege alkotja. A vízlágyító olyan kellék, ami védi az emberi testet és a háztartási készülékeket a nehézfémek negatív hatásaitól.

A víz lágyítására szolgáló szűrő az ioncsere elvén működik. A víz lágyulása a magnézium és kalcium ionok nátriummal való felváltása miatt következik be. Ezeket a berendezéseket be lehet szerelni a bemeneti vízellátáshoz, közvetlenül a készülékek elé vagy a csaphoz.

A vízlágyító rendkívül szükséges, ha Ön komolyan gondol az egészségére és csak minőségi ételeket szeretne fogyasztani. Magyarországon az ivóvíz szinte minden régióban nagy keménységgel rendelkezik, ezért aktuális felvenni a küzdelmet ellene.

Egyes szervezetektől kérhetünk vízelemzést, ami meghatározza a víz telítettségét különböző szennyeződésekkel, beleértve a nehézfémeket is. Az ezzel való telítettség szintje képes megmutatni azt, hogy szükséges a vízlágyító használatára a háztartásban vagy sem.

Print Friendly, PDF & Email

A weboldal használatának folytatásával Ön elfogadja a cookie-k használatát További információk

A cookie beállítások ezen a weboldalon "cookie-k engedélyezve" beállításon vannak, hogy a lehető legjobb böngészési élményt nyújthassuk Önnek. Ha Ön folytatja ennek a weboldalnak a használatát anélkül, hogy megváltoztatná a cookie beállításokat, vagy az alábbi "Elfogadom" gombra kattint, akkor Ön hozzájárul a fentiekhez.

Bezárás