Zselé lakk a tökéletes felületekhez

Zselé lakk

A műköröm építéshez szükséges anyagok terén olyan innovációk jelentek meg, amelyeknek köszönhetően ma már igazi kis remekművek készülhetnek el a körmökön. Annyira nem számít újdonságnak a zselé lakk, hiszen ma már minden jelentős márka kidobott a piacra ilyen jellegű terméket.

Az újdonság velük kapcsolatban az, hogy egyre különlegesebb, szebb felületeket lehet velük létrehozni, szinte percek alatt. Ez a már jól letesztelt termék folyamatosan megújul és olyan dolgok születnek, mint a thermo, a sötétben foszforeszkáló, vagy a tükörfényes ragyogású zselé lakk.

Szalonminőségű körmöket az otthonunkban is elkészíthetünk, ha kéznél van a zselé lakk, UV vagy LED lámpa, no meg egy kis idő és ügyesség. A gellakk.com mind a márkák, mind pedig a különböző típusú termékek terén az élen jár, ezért zselé lakk megtalálható a Niiza, a Perfect Nails, a Diamond Nails és a Moyra kivitelezésében is, hogy csak a legismertebbeket említsük. Lelkes kezdő vagy profi szakember? Ebben a boltban bárki megtalálja a megfelelőt.