A villámgyors sütemények jól jöhetnek

Villámgyors sütemények

Gyakran előfordul, hogy hirtelen bejelentik a rokonok, barátok a látogatást. Ilyenkor a villámgyors sütemények jelentenek remek megoldást. Előfordul, hogy a gyors receptek finomabbak még akár a hosszabb ideig készülő finomságoknál is. Készíthet például egyszerű túrós sütit babapiskótával és gyümölccsel.

Sokak kedvence ez, hiszen friss, és nem is kell vele túl sokat bajlódni. Ebben az esetben a túrót szinte bármivel helyettesítheti, csak az a fontos, hogy az ízek harmóniában legyenek. Az elkészítés a következőképpen történik. Egy nagyobb tálban össze kell keverni a túrót, a cukrot, valamint a joghurtot. A hozzá elképzelt gyümölcsöt apró darabokra kell vágni.

A babapiskótát kis darabokra vágja, illetve törje, ezután egy edénybe, tálba rétegezze a hozzávalókat lehetőleg úgy, hogy az adott gyümölcs a tetejére kerüljön. A villámgyors sütemények sokszor kihúzhatják a pácból, de az említett sütemény akár előre is elkészíthető, például egy nappal korábban, ilyenkor csak arra kell figyelni, hogy ne vegye át a hűtő szagát.