Valóban sokkol a Casio G Shock

Casio G Shock

A japán Casio óragyártó cég produktumait az esztétikus külső jegyeikért, a megbízhatóságukért és strapabíróságukért szeretik olyannyira a rajongók világszerte. A Casio G Shock sem lóg a sorból. A szóban forgó óra az extrém formajegyek és tűpontos működési elv igazi iskolapéldája, olyan modell, ami bármelyik férfi csuklójának büszke éke lehet.

A japán cég alapítását 1946-ra datáljuk és a fő tevékenysége kezdetben a számítástechnika világa körül mozgott. A tulajdonos, Kashio Tadao aztán eldöntötte, eljött az ideje az arculatváltásnak és a szívéhez mindig is közel álló, minőségi karórák gyártásába, illetve forgalmazásába kezdett. Az időmérő szerkentyűk csakhamar világhírűvé váltak és a közízléshez igazodva változtak, formálódtak.

A címszereplő Casio G Shock az egyik legújabb kollekció egyik darabja és azoknak tökéletes választás, akik szívesen ötvözik az eleganciát a sportos megjelenéssel. A Casio G Shock nemcsak analóg, de digitális verzióban is elérhetőek, ráadásul baráti költségek fejében.