TLS lapszintező egyenesen a gyártótól

lapszintező

Legyen szó padló vagy fal hidegburkolásáról, a csempék lerakása során mindig figyelni kell az egyenletes felületre. A vízszintes felületek kialakításában a lapszintező rendszerek játszanak valódi főszerepet. Hiába a precíz fektetés és beállítás, mert az anyagmozgások következtében, gyakran csak minimális, de bizonyos jellegű elmozdulások mégis bekövetkeznek.

Ennyi bőven elég ahhoz, hogy száradás után fogazott felület jöjjön létre, ami ránézésre is kellemetlen látványt nyújt, de padló esetében más kihívásokat ugyanúgy okozhat. Felesleges tehát a lapszintező beszerzésén spórolni, hiszen minimális befektetés mellett garantálható a kiváló végeredmény.

A gyakorlottabb szakemberek között többen a csavaros és többször felhasználható típusokat választják, de ami igazán keresett, az a TLS-PRO nagy ékes lapszintező. A talpakból, ékekből és fogóból álló rendszer idő- és költséghatékony formában vethető be, főként a méretes és vékony lapok lefektetésekor. A talpak szára fuga távtartóként is szolgál, ezért többféle méretben rendelhető meg. A kiváló lapszintező egyenesen a gyártótól érkezik.