Remek választás a Liebherr hűtőszekrény

Liebherr hűtőszekrény

Nehezen találni ma már olyan otthont, ahol ne lenne legalább egy hűtőszekrény. Nagyszüleink idejében a jelenlegi technikai megoldások még nem voltak biztosítva, így ők más eljárásokat vetettek be az élelmiszerek tartósítására. Ilyen módon inkább füstöltek, szárítottak, aszaltak, befőztek és nem fagyasztottak. A Liebherr hűtőszekrény teljesen új távlatokat nyitott.

Már maga a technológia az új kor kezdetét jelentette, de a márka is egyértelműen igyekszik még többet kínálni a vásárlóknak. Választható utólag beépíthető vagy különálló kivitelben egyaránt. Általában a rendelkezésre álló hely határozza meg, hogy éppen melyik Liebherr hűtőszekrény az, amelyik ideális a számunkra.

A CU 231 kombinált hűtő-fagyasztó megoldás könnyed tárolást tesz lehetővé, valamint gyors hűtést biztosít. Az ajtó pántjai megfordíthatóak, ezzel átalakítva a nyitási rendszert, ha erre igény merül fel. Remekül zár, jól keringeti a levegőt ezzel energiát takarítva meg. A Liebherr hűtőszekrény ezen variánsa igazi főnyeremény!