Pandora medál a hétköznapi viselethez

Egyedi ékszerek

A dán Pandora ékszervállalat története nem olyan régi, mégis sikerült olyan nívót elérnie, amit sok más vállalatnak nem.

Évente több száz új modellel bővül a termékkínálatuk és mindenkinek kapható olyan, ami abszolút idomulni tud a stílusához, öltözékéhez, valamint a többi ékszeréhez. Az egyszerű nyakláncokat Pandora medál segítségével bármikor fel lehet dobni, legyen szó akár ezüstről, akár arannyal bevont modellről.

A dán ékszergyártó cég több mint 2700 márkaüzlettel rendelkezik az egész világon, de a legtöbb bevételt a több mint 7700 értékesítő pontnak köszönheti. Közöttük található webáruházunk is, ahol minden Pandora medál mellé a vállalat garanciája is jár. Válassza ki a Pandora medál változatok közül azt, amelyik a legjobban illik Önhöz!

Többet is rendelhet egyszerre, amivel mindig megújíthatja otthon az ékszerkínálatát. A rendelése díszcsomagolással érkezik, így ajándékként is remekül megállja a helyét. Karkötőkhöz illő charmok is kaphatóak, amelyek szintén az egyediséget támogatják.