Ouzo, a műfaj gyöngyszeme

Ouzo

A fogyasztani kívánt rövid italt nagyon jól kell megválasztanunk, hiszen nem mindegy, hogy mi kerül a poharakba, ha koccintani szeretnénk a párunkkal, sem akkor, ha vendégek érkeznek a házba. Kiugró népszerűségű az Ouzo, aminek gyártása 1880-ban kezdődött a mai Isztambul városában. Ma már 21. századi technológiával készül a finomság.

Aki az Ouzo 12 mellett dönt, az kap a pénzéért egy ánizsban gazdag, édesgyökeres árnyalatokat felvonultató, kristálytiszta itókát, amiről nyugodtan kijelenthető, hogy a műfaj gyöngyszeme. Csodálatos aromakarakterét a lédús mediterrán gyümölcsök és a gyógynövények páratlan összhangjából nyeri.

Kétszeres lepárlási eljárással készül az Ouzo 12 ital, mielőtt az üvegekbe kerül, copper pot stillen megy át. Az alkoholtartalma 40%-os, és az idrinks.hu webshopban kapható 0,7 és 1 literes kiszerelésben. Anyagilag kedvezőbb vásárt jelent a literes Ouzo 12, mivel ez most 18%-os árkedvezménnyel vehető meg. Rendelje meg mihamarabb, és élvezze a jellegzetes zamatú ital nyújtotta ízeket!