Nemcsak sportolóknak ajánlott a fájdalomcsillapító tapasz

fájdalomcsillapító tapasz

Nagyon sok esetben gyötörheti testünket kellemetlen fájdalom. Sajnos, ahogy haladunk előre az időben, a szervezetünk egyre nehezebben tud regenerálódni és kialakulhatnak olyan krónikus panaszok, amelyek állandó jelleggel éreztetik a hatásukat. Amennyiben ennek ellenére sem szeretnénk felhagyni a mozgással, akkor a fájdalomcsillapító tapasz bevetése javasolt a problémák mérséklésére. A rendszeres edzéseknek számos előnye van, de olykor nehezünkre esik a futás vagy a biciklizés, amennyiben az ízületeink ellenkeznek.

Sajnos az állandó pihenés sem jelent megoldást, mert gyakran pontosan az elhanyagoltságnak a jele lesz a fájdalom. A használat során ugyanis az izmok fejlődnek és megerősödnek. A fájdalomcsillapító tapasz révén elérhetjük, hogy a gyakorlatok során csökkenjen vagy teljesen megszűnjön a probléma. Kar-, váll-, könyök-, térd- és hátfájdalmak alkalmi vagy krónikus kezelésében is kiváló a termék. A fájdalomcsillapító tapasz izzadság hatására gyenge egyenáramot kezd el termelni, ami ellazítja az izmot és feloldja a kialakult görcsöket.

Hasonló elven működik a kinezio tape, ami egyre inkább elterjed és nemcsak a sportolók körében, hanem olyan személyek között is, akik gerincbántalmakkal, állandó hátfájással küszködnek. Rugalmas, szintetikus anyagból készül, a sűrűsége pedig hasonló a valódi bőrhöz. Egyszerűen felragasztható és több napon keresztül fejti ki a hatását. Fürdés során is hordható. A kinezio tape remekül tapad, de az eltávolítása sem jelent problémát. A széleket érdemes lehet lekerekíteni. Hosszirányban 70%-ban nyújtható a NASARA PLUS kivitel.

Anyag rendkívül lágy, így a viselete kifejezetten kellemes hatású. A megfelelő felhelyezés érdekében, érdemes szakemberrel konzultálni, illetve az elérhetetlen helyekre történő felragasztáshoz, amilyen a váll és hát, segítségre lesz szükség. A sportkotszer.hu weboldalon többféle kivitelben, eltérő színekben is elérhető a kinezio tape. Mindenképpen érdemes kipróbálni és rendszeresen alkalmazni a krónikus bántalmak kezelése érdekében, hogy a mozgáskorlátozottság megszűnjön és visszanyerjük a jó hangulatunkat.