Nagy segítség az Api Life Var impregnált csík

Api Life Var impregnált csík

A szorgos méheket meg kell védeni a betegségektől, hiszen amint az emberek, ők is csak egészségesen tudják ellátni a feladatukat. Atkák elleni védekezésben hatalmas segítséget nyújt az Api Life Var impregnált csík, ami egy természetes megoldás. Tulajdonképpen ez az egyetlen olyan állatgyógyszer, amiben négy illóolaj, az eukaliptusz, a timol, a mentol és a kámfor egyesített keveréke fejti ki jótékony hatását. Bármilyen méhészetben használható ez a termék, különböző éghajlati viszonyok között is.

Nagyon egyszerű az Api Life Var impregnált csík alkalmazása, nyomán nincs rezisztencia, sem a mézben maradvány-tartalom. Az ideális hőmérsékleti tartomány 20-25 C fok, tehát tavasztól őszig alkalmazható. Az erista.hu weboldalon tájékozódhatunk a termék használatáról, de ugyancsak innen tudjuk megrendelni is. Az Api Life Var impregnált csík kedvező anyagi feltételekkel szerezhető be, hiszen az ára mindössze 1180 Ft. A webes rendelés előnye, hogy egy lépést sem kell tennünk a vásárlás érdekében.

Hatékony eszköz az Api Bioxal

Atkák ellen nemcsak a már említett termék vethető be eredményesen, hiszen van egy törzskönyvezett, oxálsav hatóanyagú állatgyógyszer is, ami kimondottan hatékonynak számít. Tehát célravezető az Api Bioxal használata, mert ez sikert hoz. Teljes mértékű biztonságot nyújt a fogyasztó, a méhek, a méhész, valamint a kaptárból származó termékek, mint méz, viasz, virágpor vonatkozásában. 96% fölötti hatékonysággal bír az Api Bioxal, amit nyáron, télen, fiasításmentes időszakban ajánlott használni.

Kétféle felhasználási módozattal lehet alkalmazni ezt az állatgyógyszert, csurgatással és szublimáció útján. A termék bio méhészetekben is alkalmazható, mert teljesen ártalmatlan. A családszám ismeretében pontos adagolást biztosít. Cukorszirup oldatban könnyen feloldódik, szobahőmérsékleten is. Remek választás, mert számtalan előnye van. Ha Ön is szeretné megvédeni a méheket az atkák okozta betegségektől, akkor érdemes az Api Bioxal készítményt választania. Kiváló hatékonyságú, minőségi termék.