Nagy elismertségnek örvend a Berlinger Haus márka

Berlinger Haus

Az ízletes ételek elkészítéséhez jó serpenyőkre és fazekakra van szükség. A Berlinger Haus különböző átmérőjű modelleket gyárt, amelyek pároláshoz, sütéshez és palacsinták készítéséhez is alkalmasak. A kínálat vegyes készleteket is tartalmaz. A legtöbb termék tapadásmentes bevonattal van ellátva. Az ilyen modellekben az étel nem tapad a falakhoz és az aljhoz.

A karcolások pedig kevésbé észrevehetőek a matt felületen. Egyes Berlinger Haus edények bármilyen típusú főzőlapon használhatóak, a kivehető fogantyúval rendelkező típusok pedig alkalmasak a sütőkhöz. A gyártó rozsdamentes acélból készült termékei nem szívják magukba a szagokat, nem lépnek reakcióba a mosogatószer alkotóelemeivel, nem oxidálódnak és ellenállnak a korróziónak.

A rozsdamentes acélból készült Berlinger Haus lehetőségek hosszabb ideig melegednek, de jobb hővezető képességet biztosítanak, mint például az alumínium modellek. Az ergonomikus fogantyúk szintén nem melegednek fel, növelve a biztonságot használat közben. Ezzel a háziasszonyok akár 35% villamos energiát, gázt is megtakaríthatnak. A gyártó a Berlinger Haus edények minden árnyalatát a legapróbb részletekig kidolgozta, a termékek stílusos kialakítása senkit nem hagy közömbösen.

A gyártónál csak a legjobb minőségű fémeket használják. Ennek eredményeként egyedi produktumok születnek, amelyek minősége a gyártás minden szakaszában számos teszten megy át és nem tartalmaznak káros anyagokat. Segítünk Önnek érezni a főzés igazi örömét, mert a Berlinger Haus edénykészlettel való munka igazi élmény!