Monitor árak és illusztrációk online

monitor árak

A monitor egy elektronikus, vizuális számítógépes kijelző, ami tartalmaz egy képernyőt, egy áramkört és azt a házat, amibe az áramkör be van zárva. A monitor árak igen változatosak manapság, ezért érdemes alaposan szétnézni.

A régebbi számítógép képernyői katódsugárcsöveket (CRT) használtak, ami miatt nagyok, nehezek voltak és nem voltak túl hatékonyak. Manapság a lapos képernyős LCD monitorokat olyan eszközökben használják, mint a laptopok, PDA-k és asztali számítógépek, mivel könnyebbek és energiahatékonyabbak.

A kijelző technológia megjelenése megnyitotta az utat a monitor árak csökkenése felé, hiszen kevesebb pénzből sokkal többet tudnak elérni. Ezen eszközöknél használt csúcstechnológia jelenlegi versenyzői közé tartozik a Super LCD 3 (SLCD3) és a Super AMOLED. Meg kell jegyezni, hogy a LED kijelzők valójában csak egyfajta LCD-kijelzők.

Ezekhez LED lámpákat használnak háttérvilágításként. A hagyományos monitorok csak az információk megjelenítésére (kimenetére) szolgálnak és nem biztosítanak bemeneti forrást. A monitor árakért tehát nézzen be weboldalunkra!