Mindenhez illik az ezüst medál

ezüst medál

Régebbi, mint a ruházat, körülbelül az emberrel egyidős az ékszer, mert a díszítő kedv már akkor is megvolt, amikor a kultúra és az öltözet hiánya még mindennapos volt. Az ezüst medál a művészi hatások által kiemelt dísz, ami jelenthet számunkra igen sokat is.

Már az ókorban is használtak ilyeneket láncon lógatva, amolyan amulettként sokszor. Az ékszerek az egyes korszakok kultúrájának mutatói, hiszen több ezer évre visszamenőleg is találtak a régészek ilyeneket, tollból, fából, kőből vagy csontokból.

Az akkori ember felfűzte egy bőrdarabra a kifaragott díszt és az asszonyának adta. Manapság egy ezüst medál képes az egész öltözködési stílusunkat megváltoztatni, feldobni.

Ahogy régen varázserővel ruházták fel az ékeket, úgy ma is lehetnek számunkra fontosak, eszmei értékkel bíróak, amihez semmilyen pénzbeli összeg nem ér fel. Mostanában a gyártók a természetességre és a letisztultságra fókuszálnak, mindegy, hogy milyen alapanyagú az ékszer. Akármilyen stílust is kedvelünk, az ezüst medál mindenféle ruházathoz illik.