Megbízhatunk a hitelközvetítő választásában!

Hitelközvetítő

Egyre több ember szorul a bankok segítségére, ha autót vagy lakást szeretne vásárolni magának. Sokan azonban nem elég járatosak ebben a pénz világában, így gyakran kötnek számukra előnytelen szerződést a bankokkal.

Ez elkerülhető lenne, ha a hitelközvetítő együttműködését kérnénk a kölcsön felvétele előtt. Az ő szerepe, hogy megtalálja azt az ajánlatot, amelyik ideális az ügyfél számára. Rengeteg bank van ma az országba, ami más-más feltételekkel kínálja a kölcsönöket.

Egyes esetekben igénybe vehetünk támogatásokat is, amelyekről a laikus emberek gyakran nem is tudnak. A hitelközvetítő az ilyenekre is felhívhatja a figyelmet. Mindenképpen jól járunk, ha szakemberre bízzuk az optimális hitelkonstrukció kiválasztását.

Nekünk ez nem kerül pénzbe, hiszen a hitelközvetítő attól a banktól kapja a jutalékot, ahová az ügyfelet küldi. Ez azonban nem jelenti, hogy ahhoz a bankhoz küldenek, amelyik többet fizet, hiszen a jutalék nagysága minden bank esetén azonos. A hitelközvetítő tehát csakis az ügyfél érdekeit tartja szem előtt és aszerint választ.