Megannyi zselé lakk egy helyen

Zselé lakk

Egy régóta a szakmában lévő körmös szalonjába lépve, megannyi minta és szín közül lehet választani, így bármilyen vendég kérését ki tudja szolgálni, legyen az valami visszafogottabb vagy extravagáns dolog.

A legegyszerűbben kezelhetőnek és legtartósabbnak talán a zselé lakk mondható, hiszen nemcsak a kézen, de lábkörömnél is kiválóan alkalmazható. Nem is csoda tehát, hogy mind a gyártók, mind a webáruházak igyekeznek a legkülönfélébb színekkel előrukkolni, ezzel is segítve a szakemberek kreativitásának fenntartását és a mintaválaszték bővítését. A sok-sok gyönyörű szín mellett azért fontos, hogy a zselé lakk állaga is megfelelő legyen. Fedjen tökéletesen és egyenletesen, viszont ne folyjon el, de az sem jó, ha nagyon sűrű.

Maradjon sokáig tartós, tehát ne legyen olyan könnyen leoldható és mindezek mellett még az UV lámpa fénye alatt sem szabad ráncosodnia. Ha egy ilyen anyagot keres, méghozzá a szivárvány minden színében, akkor tekintse meg a Studio Flash zselé lakk kínálatát és nem fog csalódni!