Luxus hajóutak az Airtourist ügynökségnél

Luxus hajóutak
Luxus hajóutak

Biztosan mindenki látott vagy hallott már olyan utasszállító hajókról, amelyek maximális kényelmet és luxus szolgáltatásokat biztosítanak az utasoknak.

Tulajdonképpen az ilyen hajóutak lényege az, hogy a kiindulási pont és a végcél között több kikötőben is megálljanak, és betekintést nyerjenek a tranzitvárosokba is. Utazás közben a vendég teljes ellátásban részesül, és a lehető legmagasabb minőség dukál minden egyes szolgáltatáshoz, legyen szó akár étkezésről, akár szórakozásról.

Ha felkeltették az érdeklődésünket ezek a részletek, és kedvünk támadt nekünk is hajóutakhoz, vessünk egy pillantást a www.airtourist.hu weboldalra! A magyarországi utazási ügynökség hat különböző utat kínál fel.

Lehetőségünkben áll felfedezni a szultán kincseit, azaz arab kikötővárosokat, de ha a Mediterrán világáért bolondulunk, tegyük le voksunkat a Costa Deliziosa út mellett, amely a Dominikai Köztársaságba, majd végül az USA-ba is elkalauzol! További információkért a hajóutakkal kapcsolatosan, tárcsázzuk a honlapon található telefonszámot!