LOGICO Piccolo és a logikus gondolkodás

Logico Piccolo

Logikus! Hogy ezt valamivel kapcsolatban egyértelműen kijelenthessük, meg kell találnunk és át kell látnunk az összefüggéseket. Így már nyilvánvalóvá válik, hogy mi miért van úgy, ahogy. Segít fejleszteni a logikus gondolkodást a LOGICO Piccolo. Ezekkel az eszközökkel a gyerekek problémamegoldó képességük játék közben fejlődik.

Nagyon sokféle LOGICO Piccolo játék közül válogathatunk, amelyek első ránézésre gyerekesnek tűnhetnek, hiszen elsősorban nekik készültek, viszont a bohókás külső alatt valódi érték rejtőzik.

Ha egy csöppségnek elkezdünk előadást tartani a formákról, a mennyiségekről, a mintákról vagy megpróbáljuk beléjük szuszakolni a különféle matematikai feladványokat, akkor valószínűleg gyorsan sarkon fordulnak és ott hagynak minket az unalmas badarságainkkal együtt. Viszont a LOGICO Piccolo játszva nevel és fejleszt.

E két dolog kombinációjából születtek meg az ötletes termékek, amelyek gyorsan levették a lurkókat a lábukról, hiszen minden jel arra mutat, hogy sok apróság odavan a LOGICO Piccolo játékokért.