Kategóriák
Webáruház

LOGICO Piccolo és a logikus gondolkodás

Logikus! Hogy ezt valamivel kapcsolatban egyértelműen kijelenthessük, meg kell találnunk és át kell látnunk az összefüggéseket. Így már nyilvánvalóvá válik, hogy mi miért van úgy, ahogy. Segít fejleszteni a logikus gondolkodást a LOGICO Piccolo. Ezekkel az eszközökkel a gyerekek problémamegoldó képességük játék közben fejlődik.

Nagyon sokféle LOGICO Piccolo játék közül válogathatunk, amelyek első ránézésre gyerekesnek tűnhetnek, hiszen elsősorban nekik készültek, viszont a bohókás külső alatt valódi érték rejtőzik.

Ha egy csöppségnek elkezdünk előadást tartani a formákról, a mennyiségekről, a mintákról vagy megpróbáljuk beléjük szuszakolni a különféle matematikai feladványokat, akkor valószínűleg gyorsan sarkon fordulnak és ott hagynak minket az unalmas badarságainkkal együtt. Viszont a LOGICO Piccolo játszva nevel és fejleszt.

E két dolog kombinációjából születtek meg az ötletes termékek, amelyek gyorsan levették a lurkókat a lábukról, hiszen minden jel arra mutat, hogy sok apróság odavan a LOGICO Piccolo játékokért.