Kimondottan praktikus a grill serpenyő fedővel

grill serpenyő fedővel

Rendkívül kellemetlen, amikor hússütés közben a szeletekben lévő víz kicsapódik a gáztűzhelyre, a munkapultra, a csempére. Ez a bosszúság megelőzhető, ha kéznél van a grill serpenyő fedővel, mert megkímélhetjük magunkat, hogy a fél konyhát kisúroljuk vacsora után.

Télen-nyáron segítő, hűséges társ lehet a Tefal gyártó terméke, ami az otthonunkba hozhatja a legjobb grillezős élményeket, még a leghidegebb napokon is, amikor nem gondolhatunk a kertben történő sütögetésre. A grill serpenyő fedővel sokrétű felhasználást tesz lehetővé, hiszen süthetünk benne szalonnát, kolbászt, húst, zöldségeket úgy, hogy a konyhában még a finomságok illata se nagyon érződik.

Az eredmény azonban valódi gasztronómiai remekmű lesz, hiszen a serpenyő tapadásmentes felülete garantálja, hogy az étel nem fog lekozmálni benne. Ez a tulajdonság tisztíthatóság szempontjából sem mellékes, mert senki nem szereti súrolni az odaégett ételmaradékokat. Egy jó grill serpenyő fedővel felment bennünket ez alól, úgyhogy célszerű beszerezni például az edenyshop.hu webáruházból.