Kantáros munkásnadrág a kényelmes munkához

kantáros munkásnadrág

Manapság a munkahelyeken nem csupán 8 órát dolgoznak az alkalmazottak, hanem sok esetben túlórázniuk is szükséges, ezért nagyon fontosak a megfelelő kialakítású és méretű munkásruhák. Több szempontból is ideális választást jelent a kantáros munkásnadrág, mivel nagyméretű zsebeinek köszönhetően, különböző alkatrészeket, eszközöket könnyen magánál tud tartani a szakmunkás, nem kell állandóan keresnie ezeket.

Az ilyen öltözet tehát optimális fúrni, faragni, kalapálni, fűrészelni, hegeszteni, vésni stb. A kantáros munkásnadrág elején, hátulján, mellrészén megtalálhatóak azok a praktikus méretű rekeszek, amelyekbe kényelmesen elfér bármelyik kisebb méretű tárgy vagy szerszám.

Kényelmes viseletet biztosít, mert derékrészen gumírozott, így nem szorítja a hasat, mint a klasszikus, gombos munkásnadrágok. Kantáros munkásnadrág viselésével nem okoz gondot a feladatok elvégzése akkor sem, ha ülni, guggolni vagy feküdni kell egy-egy munkafolyamat alatt. Ezek a ruhadarabok igazán tartós anyagból készülnek.