Íves, domború és gömbölyű gomb kínálat

gomb

Fém, fa, csont, bőr, szaru, kaucsuk, műanyag. A ruházat összekapcsolására való eszközök számos alapanyagból készülhetnek. A legelterjedtebb közülük a gomb, amiből már a középkorban is nagyon sok készült és pici füllel lehetett felvarrni. Akkor még csak fémből készültek, rendszerint ón és sárgaréz keverékéből.

A kifinomult gomb csodásan mutatott az egyenruhákon, ma pedig az ilyen típusú üreges változatok a divatos ruhákon is helyet kaptak. A csiszolt kőkorból is maradtak fent gombszerű csiszolmányok fából és agancsokból, utólag ez a technológia is fejlődött, korszerűsödött.

Napjainkban a lyukas gomb a legkedveltebb, ennek osztályozása pedig többféle lehet, de a legfontosabb az, hogy 2, 3 vagy 4 lyukkal van ellátva. Honlapunkon a kötött és horgolt ruházati cikkekhez széles, változatos gomb felhozatalt biztosítunk, legyen az lapos, ívelt, domború vagy épp gömbölyű.

A világos ruhákra virág alakúakat ajánlunk, a fémes és gyöngyház gomb pedig a szürke árnyalatú modellek dísze lehet. Természetesen a felhozatalból nem maradhatnak ki a sötét színű és fekete darabok sem. Készüljön fel arra, hogy nehéz lesz majd választani, mert mindegyik gomb különleges!

Ha már a Nordfonal oldalán jár, szerezze be jó áron a hobbijához szükséges fonalakat is, vagy olyan kötőtűket, horgolótűket, amivel egyforma, egyenletes szemeket tud felszedni! Fonal terén is széles a választék, a tiszta gyapjú, merinó, alpakka, moher, pamut mellett, a vegyes összetételű, rugalmasabb gombolyagokat vagy motringokat is megtalálja.