Hevítőrúddal könnyebb a leszokás a dohányzásról

hevítőrúd

Minden dohányos tisztában van azzal, hogy a cigaretta egészségtelen és drága. Lemondani róla azonban korántsem egyszerű. A hevítőrúd olyan helyettesítője a klasszikus cigarettának, ami a dohányost napról-napra közelebb viheti a leszokáshoz. A dohányzásról két dolog miatt nehéz lemondani: a nikotin és a megszokás, azaz a cigarettázással járó mozdulatok miatt.

Bár kaphatóak olyan termékek, amik bőrön, szájon át adagolják a nikotint, az utóbbit sajnos nem képesek pótolni és sokszor ott bukik el a dolog. A hevítőrúd azonban ugyanúgy elszívható, mint egy cigaretta, csak ez nem bocsát ki füstöt, és közel sincsenek olyan egészségügyi kockázatai, mint a dohánytermékeknek.

A lehelet friss, a haj, a ruhák nem bűzlenek, de az élvezet is megmarad. A hevítőrúd rengeteg ízben kapható, hogy a fogyasztása a terméknek még élvezetesebb legyen. Na és a nagy kérdés, hogy miből készül egy ilyen rúd? Nem dohányból, hanem fekete teából. Éppen ezért a hevítőrúd legálisan megvásárolható a hevitorudaruhaz.hu webshopból kiváló minőségben és árban.