Gyors megoldás az ultrahangos rágcsálóriasztó

rágcsálóriasztó

Egy kertes otthon környezetében jóformán elképzelhetetlen, hogy ne jelenjen meg idővel valamilyen kártevő. A leggyakrabban egerek, patkányok és nyestek költöznek a fészerbe, kamarába, esetleg a garázsba és lakomának nézik az autó motorháztetője alatt található kábeleket. Ilyen esetben a rágcsálóriasztó elengedhetetlen szerkezet, amit muszáj bevetnünk.

Sokan preferálják a különféle mérgeket, amelyek bár hatékony munkát végeznek, olykor bosszúságot is jelentenek. A zseléket ugyanis felfalhatja a kutya vagy macska ugyanúgy, valamint ha mégis sikerül célba juttatni, akkor a fészer mögött lassan bomló egértetem kellemetlen napokat okozhat.

A rágcsálóriasztó ezzel szemben nem pusztítja el az állatokat, csak annyira kellemetlenné teszi számukra az adott környezetet, amin belül hat, hogy onnan inkább elköltöznek vagy le sem telepednek. A tipparuhaz.hu oldalon többféle rágcsálóriasztó között lehet igényre szabottan válogatni, így kiválasztható teljesen specifikus készülék, ami gyorsan elvégzi a feladatát. Tegyük próbára mi is!