Gyógypapucs az egészséges lábakért

gyógypapucs

A helytelen tartásból eredő derék-, hátfájás megszüntetéséhez nem szükséges azonnal orvoshoz mennünk, olykor elegendő egy megfelelő, komfortos lábbeli viselése. Ilyen helyzetben javasolt a gyógypapucs, ami egy picit megemeli a sarkat és kényelmesen tartja az Achilles-ínt is. Érdemes a legjobb minőséget választani ebből a papucsból, amit hosszú ideig tudunk használni. Olaszországból származó, valódi bőr gyógypapucs vásárolható a bolerodivat.hu webshopból. Nemcsak otthoni használatra vagy akkor ajánlottak ezek a modellek, ha valamilyen egészségügyi problémával küzdünk, hanem megelőzésképpen is, bizonyos munkakörökbe.

Az egészségügyi dolgozók, gyógyszerészek, illetve az ülő- vagy állómunkát végzőknek is ideális választás. Tudniillik, a rendszeres ülés is előidézhet tartásproblémákat. Mivel a gyógypapucs orvostechnikai segédeszköznek minősül, ezért elszámolható az egészségpénztáraknál. Egész napos komfortérzetet biztosít egy ilyen lábbeli, a legtöbb modell csúszásmentes talppal és gerinckímélő sarokkal van ellátva.

Az anatómiai gyógypapucs megvédi a lábakat

A webáruház termékpalettáján olyan kényelmi lábbeliket találunk, amelyek egész napos viselet után is biztosítják a pihent lábakat. Például a Leon Comfort Step 900 női anatómiai gyógypapucs nagyon jó választás úgy otthonra, mint a munkahelyre. Felső része és a bélése valódi bőrből készült, sarokmagassága pedig 5 cm. Az anatómiailag kialakított talpágy és zselés talpbetét kiválóan alátámasztja a láb izmait. Olyan munkakörökben, ahol naponta 10-12 órát is talpon kell állni, rendkívül hasznos ez a lábbeli.

Persze a webáruház kínálatában számtalan más anatómiai gyógypapucs is megtalálható, nagyon sokféle kialakítás és szín közül választhatunk. A magas színvonalú termékek kedvező anyagi feltételekkel vásárolhatóak meg. Ha nem is számoljuk el az egészségpénztárnál, akkor sem érezzük úgy, hogy túl sokat költöttünk. Ha mostanában kezdenek fájni a lábai vagy egyéb tagja, akkor mindenképpen gondolkozzon el egy anatómiai gyógypapucs megvásárlásán! Csukottabb és nyitottabb modellek egyaránt kaphatóak.