Gázrevolver az otthonunk védelme érdekében

Forgótáras gázpisztoly

Minél kevesebbszer kerül sor az önvédelemre, annál jobb. Viszont, amikor szükség van rá, akkor jó, hogyha megfelelően fel vagyunk készülve az ilyen esetekre. Ha nem vagyunk jártasok a küzdősportok terén, akkor jól fog jönni egy gázrevolver, amivel egyszerűen és hatékonyan védhetjük meg magunkat.

Használni nagyon könnyű és azoknak is ajánlott, akik nem szeretik az erőszakot, mivel ezek a fegyverek nem okoznak sérülést, de a támadóinkat pillanatok alatt hatástalaníthatjuk ezzel.

A gázrevolver használatához még célozni sem szükséges, elég a veszélyforrás irányába tartani és meghúzni a ravaszt. A gáz egy szempillantás alatt a levegőbe, a támadónk arcába kerül, ami ideiglenesen megvakítja, hiszen olyan hatást fejt ki, mint a könnygáz.

Ezalatt kereshetünk egy biztonságos helyet és segítséget kérhetünk másoktól. Ha szeretnénk megvédeni az otthonunkat, akkor a betörők kedvét könnyen elvehetjük, ha van a birtokunkban egy gázrevolver. A katonadolog.hu weboldalán sokféle modell közül válogathatunk, aminek mindegyike kiválóan alkalmazható veszély esetén.