Kategóriák
Vásárlás

Fűtőpanel egyenes Norvégiából!

A skandináv országok legcsodásabb ékköve, Norvégia az örök tél birodalma. Az ottélő emberek bizony megtanultak adaptálódni a zord időjáráshoz, és okosan megoldani az otthonaik felfűtését. A norvég mentalitás és zsenialitás a NordArt fűtőpanel műszaki jellemzőiben konkretizálódik a legkézzelfoghatóbban.

A szóban forgó elektromos elven működő panelekről túlzás nélkül csak elismerően nyilatkozhatunk, hiszen nemcsak a komfortos meleg gyors előállításában állnak a rendelkezésünkre, de gazdaságos elven üzemelnek, rövid a felfűtési idejük, a dizájnjuk pedig harmonikusan simul be az otthonunk meglévő atmoszférájába. Azzal nyilván nem lepünk meg senkit, ha kijelentjük, a fűtőpanel gyártásával és forgalmazásával világszerte rengeteg cég foglalkozik – a norvég NordArt valami miatt azonban mégis magasan kiemelkedik a hagyományos társai sorából.

Fontos megemlíteni, hogy ezek a berendezések nemcsak a nevükben norvégok – ezeket a modulokat maga az ország népe is előszeretettel használja. Ez pedig sarkalatos pont, hiszen, ha valahol a fűtéstechnikai berendezések nagy strapának vannak kitéve, akkor az a hideg időjárásról híres északi vidékek. A NordArt fűtőpanel egyszerűen elnyűhetetlen, ezt pedig a bravúros formatervezésének köszönhetjük. A panelben magában ugyanis nincsenek olyan elemek, amelyek az idő múlásával elkophatnak vagy kilazulhatnak.

A Norvégiában gyártott fűtőpaneleket bárhol használhatjuk a háztartásban, igény szerint akár a fürdőszobában is. Bizony, ezekre az innovatív panelekre nem jelent veszélyt a fröccsenő víz sem, így pedig valóban széles spektrumon mozgó felhasználást biztosítanak. Teljesen mindegy, hogy kiegészítő- vagy fő fűtéstechnikai megoldás gyanánt alkalmazzuk a szóban forgó fűtőpanelt, egészen biztosan nem fogunk csalódni annak teljesítményében. Apropó, teljesítmény! A NordArt fűtőpaneljei változatos összeállításban várják a kedves érdeklődőket, így mi vásárlóként az elérhető teljesítmény kategóriájában is a kedvünkre válogathatunk, természetesen kitűnő ár-érték aránnyal.