Folyamatos fejlesztés a Sunrider termékeinél

Sunrider 
Sunrider 

Azok az emberek, akik valamilyen egészségügyi problémával küszködnek, szeretnének mielőbb egészségesek lenni. Sokan fordulnak közülük a Sunrider készítményei felé, mivel a cég magas hatóanyagtartalmú gyógynövényi termékeket készít.

A receptúrák titkosak, hiszen nemcsak az a lényeg, hogy milyen növényekből állítják össze, hanem az is, hogy ezek az anyagok milyen feldolgozási folyamaton esnek keresztül. Az amerikai cégnek kínai tulajdonosai vannak, akik a hagyományos kínai gyógyászatot ötvözték a nyugati technológiákkal.

A családi vállalkozás világcéggé nőtte ki magát és így jutott el hazánkba is. A Sunrider termékei között a kezdetek óta megtalálhatóak ugyanazok a készítmények, ami azt jelenti, hogy kiállták az idő és a vásárlók próbáját. Hiszen, ha nem volnának hatékonyak, valószínűleg nem volna utánuk kereslet immár 40 éve.

A kínálat enyhén bővül, köszönhetően a Sunrider munkatársainak, akik magasan képzett orvosok és vegyészek. A legújabb gyártási technológiáknak köszönhető, hogy ennyi éven át töretlen minőséggel vannak jelen a piacon.