Felsőként is megfelel a sportmelltartó futáshoz

sportmelltartó futáshoz

A hétköznapi viselet és a sportruházat a melltartók kínálatában is bőséges választékkal várja a hölgyeket. A sportmelltartó futáshoz speciálisan kialakított varrásformával igazán kényelmes viseletet biztosít.

De bármelyik más sporttevékenységhez is megfelel, hiszen formatartó a sok mosás után is, jól vezeti az izzadságot, szellős és gyorsan szárad. A puha és kényelmes anyagnak, a jól megtervezett fazonnak köszönhető, hogy a sportmelltartó futáshoz és más sportokhoz is kiváló. Stílusa miatt sportolás közben önmagában is viselhető, nem szükséges hozzá semmilyen felső.

Egy rövidnadrággal vagy leggings mellé is fel lehet húzni. Ennek épp az a lényege, hogy a sportmelltartó futáshoz hűsítő érzést adjon, hiszen viselője valószínűleg izzadni fog mozgás közben.

Amikor már szép az idő, a szabadban is viselhető, hiszen a megerőltető fizikai tevékenység közben nagyon kellemes, ha bőrünket éri a hűsítő levegő. A különféle sporttevékenységekhez apró eltérésekkel készülnek a melltartók, ezért érdemes a gyártók tanácsát meghallgatni és csak utána dönteni.