Elektromos kerekesszék erős akkumulátorral

elektromos kerekesszék

Sajnos nagyon sok beteg ember van a világon, a mozgáskorlátozottak többsége tolószékbe kényszerül. Ez az eszköz valamilyen szinten megkönnyíti számukra a mindennapokat, így érdemes a legpraktikusabbat beszerezni. A betegeknek visszaadhatja a mozgás szabadságát az elektromos kerekesszék, ami hosszú távú megoldást jelent.

Azoknak a személyeknek, akik szabadon tudják mozgatni a felső végtagjaikat, jó választást jelent a mechanikus kerekesszék, mert ők tudják biztosítani az eszköz hajtását. Viszont azok, akik felső végtagi bénulással vagy egyéb akadályozottsággal kénytelenek együtt élni, nélkülözhetetlen egy joystick által vezérelhető elektromos kerekesszék.

Ezzel a rendszerrel ugyanis a kellék könnyen irányíthatóvá válik. Az irányító egység egyik legnagyobb pozitívuma, hogy paraméterezhető több módon is. Bal- és jobboldalra egyaránt felszerelhető, kihajtható oldalra, valamint egyénileg beprogramozható.

Ily módon praktikussá és kényelmessé teszi az elektromos kerekesszék vezérlését. Tovább növeli a komfortérzetet a több dőlésszögben állítható ülés, a le- és felszerelhető karfa. Ez utóbbi megkönnyíti a beszállást az elektromos kerekesszékbe. Jelzőfény, irányjelző és hangjelzés is hozzájárul a biztonságos közlekedéshez.

Az elektromos kerekesszék ülése alatt található akkumulátor adja a gördülékeny előrehaladást, ami általában egyetlen feltöltéssel, sík terepen több 10 km-en át hajtja a motort. Az elektromos kerekesszék kiválasztásánál több tényezőt is figyelembe kell venni, a leendő használójának igényei szerint.