Egyszerűen telepíthető a napelemes közvilágítás

napelemes közvilágítás

A téli időszak több szempontból is megterhelő tud lenni. Azon túl, hogy hidegek az esték, még a Nap is gyorsan lenyugszik. A korai sötétedés ellen egyszerűen lehet küzdeni, mégpedig a napelemes közvilágítás kiépítésével. A legtöbbször hálózati áramforrásról működnek a különféle fényforrások, de vannak olyan területek, ahol ennek a kiépítése sokba kerülne.

Ahol a kábelek fektetése több nehézséget jelentene, mint hasznot, ott támaszkodhatunk az alternatív rendszerekre. A napelemes közvilágítás különösebb probléma nélkül telepíthető és éveken át ellátja a feladatát, magas megtérülési aránnyal. Nincs szükség telepítési engedélyre a lehelyezéshez, csak egyszerű területfoglalási kérelemre.

A mindenféle szabványnak megfelelő fényforrások nem vonzzák a rovarokat, a szemet sem károsítják és széles hatósugárral rendelkeznek. Közvetlen napsugárzásra sincs feltétlenül szükségük, mert a szórt fényből is képes a rendszer elég energiát termelni. A napelemes közvilágítás többféle teljesítményű lámpák formájában érhető el. A részletes listát az amtechnik.hu weboldalon találja meg bárki.