Egyszerű szállítás a Menci révén

Menci szállító

Az állattartás és a növénytermesztés nem mindig egyszerű feladat. Sokan, akik nem dolgoznak ebben a szakmában, azt gondolják, hogy de jó is a falusi embereknek, mert nekik minden rendelkezésükre áll, de ezért keményen meg kell dolgozni. A nagygazdák jól tudják, hogy milyen fontos a gyors és megfelelő takarmány biztosítása a jószágok számára. Ebben sokat segíthet a Menci márka.

A közismerten minőségi ömlesztett takarmányszállító készülékek maximális biztonsággal juttatják el a gabonát egyik helyről a másikra. 1927-ben Olaszországban alakult a cég. A 70-es években jelent meg az első Menci szállítóegység, de igazi fejlődés csak 20 évvel azután következett be.

A modern technológiai újítások és fejlesztések korában még mindig megállja helyét, és piacvezető típusról van szó. Nem csak garantálja a biztonságos szállítást, hanem a minőségmegőrzésben is élen jár a Menci. Nem kell attól tartani, hogy kirakodás során összekeverednek a szemek vagy újraosztályozódnak, mert a csigás kitároló rendszer jóvoltából erre nem kerül sor.