Egyértelmű jelzést ad a Honeywell füstérzékelő

Honeywell füstérzékelő

Érdemes minimalizálni a balesetek kockázatát olyan védelmi megoldások alkalmazásával, amelyek felszerelése nem igényel különösebb szakértelmet, valamint egyértelmű jelzést nyújtanak, ha bekövetkezne a baj. A lakás körül, főleg a nyílt lángot is használó berendezésekkel egy térben, a Honeywell füstérzékelő jóformán elengedhetetlen kiegészítő.

Legyen szó kandallóról a nappaliban vagy hagyományos gáztűzhelyről a konyhában, sajnos van esély arra, hogy valami lángra kap. Lehet, hogy csak az étel kozmál oda vagy a sütő égeti szenesre a csirkét, de ha véletlenül a konyharuha kap lángra, akkor a Honeywell füstérzékelő azonnal végzi a dolgát és riaszt.

Elsősorban olyan szakemberek fejlesztették ki ezen egységeket, akik lakossági tűzvédelemmel foglalkoznak. A felszerelésük egyszerű feladat és sokáig ellátják a dolgukat, minimális karbantartás mellett. A magas követelményeket kielégítő Honeywell füstérzékelő egyértelműen megtérülő befektetés, hiszen a biztonságot egy magasabb szintre emeli. A jól hallható szirénán keresztül, teljesen egyértelmű lesz a vészjelzés felismerése.