CPL ajtó a tartós és igényes megoldás kedvelőinek

CPL ajtó

A modern megoldásoknak köszönhetően, ma már a nyílászárók bármikor lecserélhetőek és sok helyen készítenek ilyen termékeket egyedi méretre is. Ha tartós és igényes megoldást szeretne, akkor a CPL ajtó lehet a megfelelő választás. A különleges gyártási technológiának köszönhetően, ezek a termékek nem kopnak, a minta nem fakul ki és nem vetemednek.

Egyedi méretre is kérhető, így akár panelbe, akár téglaépítésű házakba is jó választás. Az egyedi eljárásnak köszönhetően, a CPL ajtó ellenáll a karcolásnak is. Mintázatát tekintve, igen széles palettáról lehet válogatni. Vannak különféle fa mintázatúak, lehet kapni üvegbetéttel, amelyeknek az elhelyezkedése és formájuk is egészen egyedi.

A terméket tokkal együtt lehet megrendelni, ami utólag is beépíthető, így ha egy lakásfelújítás alkalmával szeretné a régieket lecserélni CPL ajtóra, akkor nem szükséges semmilyen komolyabb átalakítás, egyszerűen csak ki kell venni a régi tokot és a helyére betenni az újat, amit pontosan a nyílás méretéhez készítenek el.